Menu

 • loungewear sets

  5x loungewear sets voor een avondje thuis


  Wie zegt dat nachtmode alleen bestemd is voor in bed! Je kent het wel, je komt thuis van een drukke dag op werk of school en het eerste wat je doet is uw outfit of the day om ruilen voor iets comfortabels. Het is prima verantwoord (en ook heel chill) om nachtkleding te dragen terwijl je nog lang niet naar bed gaat. Wij hebben daarom 5 outfits of the night (OOTN) voor je samengesteld met onder andere pyjama’s, slipdresses, badjassen en onesies die zowel fashionable als comfortabel zijn. De perfecte outfits voor verschillende soorten avondjes thuis.
  loungewear set pyjama short and top with slippers and make up bag make-up tas pyjama short pyjama top pyjama shirt slippers Image Map  OOTN: Me time


  Deze outfit is perfect voor een avondje voor jezelf. Of je nu eindelijk tijd hebt om dat goede boek te lezen of dat je toegeeft aan je guilty pleasures (lees: op de bank met chocola en je favoriete reality show). Het maakt niet uit wat je gaat doen, maar in deze outfit bent je er helemaal klaar voor! Draag een leuke pyjama set met top en shorts of ga voor een leuk nachthemd. Maak je outfit of the night af met een paar zachte pantoffels. Liever zin om lekker te gaan tutten? Gebruik dan dit make-up tasje voor je make-up stash en geniet van je avond!
 • loungewear set onesie, pantoffels, slippers en thermobeker badjas pyjama top pyjama short sokken bido Image Map  OOTN: Netflix and chill


  Een gezellige avond samen met je vriend of vriendin, een goede serie waar jullie verslaafd aan zijn en lekkere snacks. Een ultieme chill avond dus. Wat doe je dan aan? Iets wat super comfortabel zit natuurlijk! Draag deze fijne top in combinatie met deze leuke pyjama shorts. Super cute en comfy. Maak de look af met een fijne badjas en een paar leuke sokken. Een beker met je favoriete drankje erbij en je bent niet meer van de bank af te krijgen.
 • sauna badjas handdoek sauna scrub handschoen body cream beauty case body scrub Image Map  OOTN: Girls night


  Je vriendinnen komen bij je langs voor een spa night. Samen lekker chillen en kletsen over laatste nieuwtjes onder het genot van een gezichtsmaskertje. Draag deze sauna badjas voor het ultieme spa gevoel. Bij een spa avond mogen accessoires zoals deze scrub washand, beauty producten en beauty case natuurlijk niet ontbreken!
 • slaapmasker slippers pyjama top pyjama broek badjas Image Map  OOTN: Lazy sunday


  Oké, technisch gezien is een lazy Sunday een heel dagdeel en niet alleen een avond, maar gezien we op zo’n dag toch vaak rondlopen in comfy clothes hebben we toch de perfecte outfit voor je samengesteld. Draag deze fijne pyjama met een paar pantoffels. Doe een zachte badjas aan voor extra warmte en comfort. Zo ben je goed gekleed voor een lazy Sunday.
 • Eau de Toilette nipple covers kimono babydoll blinddoek Image Map  OOTN: Sexy nights


  Voor sommige avonden wil je misschien een wat spannendere outfit aan in plaats van een fluffy onesie. Kies voor een sexy babydoll van satijn in combinatie met deze mooie kimono gemaakt van chiffon en satijn. Deze items zijn niet alleen sexy maar zitten ook nog eens comfortabel. Maak je outfit af met extra sexy accessoires.