Zwangerschapsbh

Wat is een zwangerschapsbh?

Een zwangerschapsbh (of meegroeibh) is een bh gemaakt van zachte, rekbare stof zodat deze mee kan groeien en niet gaat knellen. Daarnaast biedt een zwangerschapsbh meer ondersteuning doordat deze vaak bredere schouderbandjes en een bredere omvangsband heeft. Doordat een zwangerschapsbh gemaakt is van rekbare stof kan je deze gedurende je zwangerschap blijven dragen omdat de stof meerekt wanneer je borsten groeien. Vandaar dat een zwangerschapsbh ook wel een meegroei bh wordt genoemd. Kies dan ook voor een zwangerschapsbh zodat je niet iedere keer een andere bh maat moet kopen als je borsten weer gegroeid zijn.

Wat is het verschil tussen een zwangerschaps bh en een voedingsbh?

Het verschil tussen een voedingsbh en zwangerschapsbh is dat een voedingsbh speciale cups heeft. De cups van een voedingsbh kunnen namelijk gemakkelijk losgemaakt worden zodat je borstvoeding kunt geven zonder je bh uit te doen.

Wanneer heb je een zwangerschapsbh nodig?

De mate en snelheid waarmee je borsten groeien verschilt per vrouw. Wij raden daarom aan om een zwangerschapsbh te dragen zodra je eigen bh niet meer past of comfortabel zit. Omdat je borsten vaak ook een stuk gevoeliger worden zal je zien dat een zwangerschapsbh ook fijner zit omdat deze meer ondersteuning biedt en door de zachte materialen minder irriteert. Onze voedingsbh's zijn ook zeer geschikt om als zwangerschapsbh te dragen. Dan heb je een bh voor zowel tijdens als na de zwangerschap!